Corporate Recovery

Oftewel bedrijfsherstel. Wanneer uw bedrijf kampt met bijvoorbeeld financiële problemen of een dreigend faillissement is het noodzakelijk snel in te grijpen om de schade te beperken, maar vooral vooruit te kijken en de situatie proberen te redden. Schakel professionele hulp in; onze hulp. Wij zijn opgeleid om uw bedrijf bij te staan in moeilijkheden en gaan samen met u kijken hoe we de zaken weer op de rit kunnen krijgen en hoe we uw bedrijf weer financieel gezond kunnen maken.

Wanneer uw bedrijf kampt met bijvoorbeeld financiële problemen of een dreigend faillissement is het noodzakelijk snel in te grijpen om de schade te beperken, vooruit te kijken en de situatie proberen te redden.

Corporate Recovery

Bedrijfsherstel

Crisistijden of niet, het kan uw bedrijf of u als ondernemer altijd overkomen in financiële problemen te komen. Belangrijke klanten, afnemers of partners die mogelijk onverwachts wegvallen. Dit kan een bedrijf enorm veel (financiële) schade aanrichten wat zelfs kan leiden tot uiteindelijk faillissement. Vaak wordt er in een dreigende situatie te laat ingegrepen. Belangrijk is om zwaar weer vroegtijdig te signaleren en snel te handelen. Schakel de hulp van experts in. Zo kunnen liquiditeitsproblemen, maar ook een faillissement worden voorkomen.

Doorstart of herstructurering

Het kan zijn dat een noodzakelijke herstructurering binnen uw bedrijf uitkomst kan bieden. Bijvoorbeeld door surseance van betaling, oftewel uitstel van betaling voor uw bedrijf. In dit soort situaties kan een herstructurering de oplossing bieden. Ergere schade wordt voorkomen in uw bedrijf. In sommige gevallen is een faillissement helaas niet te voorkomen, maar is een doorstart nog wel mogelijk. Door middel van corporate recovery management worden de mogelijkheden in kaart gebracht. Samen met de directie/het managementteam gaan we aan tafel zitten om alles door te spreken en te kijken naar de mogelijke opties. We begeleiden u met ons team van specialisten door het hele traject heen.

Familiebedrijven

Onze experts binnen De Ondernemingswaarde staan u als ondernemer graag bij op gebied van bedrijfsherstel/corporate recovery management. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen, helpen en ontzorgen binnen familiebedrijven. Ook op gebied van bedrijfsherstel.

Corporate Recovery

Samen met de directie/het managementteam gaan we aan tafel zitten om alles door te spreken en te kijken naar de mogelijke opties. We begeleiden u met ons team van specialisten in het hele traject.