Organisatieadvies

Als ondernemer mag u trots zijn op de stappen die uw bedrijf maakt. Maar toch heeft u het gevoel dat u niet het maximale haalt uit uw onderneming. Wanneer u van mening bent dat er meer in zit en u het uiterste eruit wilt halen, zijn wij daar om u te helpen. Ons organisatieadvies is erop gericht om stappen te maken en het maximale rendement uit uw onderneming te halen, waarbij de gehele organisatie meebeweegt.

Ons organisatieadvies is erop gericht om stappen te maken en het maximale rendement uit uw onderneming te halen, waarbij de gehele organisatie meebeweegt.

Ondernemingswaarde Organisatieadvies

Wat is organisatieadvies?

Als ondernemer is organisatieadvies van een extern adviseur vaak verhelderend. Advies over het implementeren van een strategie, herstructurering binnen uw bedrijf, bedrijfsoptimalisatie of andere vraagstukken. Door de frisse, kritische blik van een extern adviseur wordt u getriggerd om nog meer uit de onderneming te halen. Zakelijke doelen worden bijgestuurd waar mogelijk zodat deze realistisch zijn en behaald worden door u en uw team. Al onze adviseurs hebben ervaring met ondernemerschap, waardoor het bij ons niet draait om bedrijfsadvies, maar juist om de toepasbaarheid voor uw bedrijf.

Wanneer een organisatieadviseur inschakelen?

Wanneer u als ondernemer op het punt bent aangekomen dat u inziet dat niet alle kansen maximaal benut worden om alles uit de onderneming te halen, is het tijd om een extern organisatieadviseur in te schakelen. Ook is het aantrekken van een extern organisatieadviseur geschikt wanneer u behoefte heeft aan een sparringpartner die niet direct betrokken is met de dagelijkse werkzaamheden. Onze organisatieadviseurs zijn gemotiveerd om waarde toe te voegen door het maximale rendement uit uw onderneming te halen. Samen met u en uw team zorgen we ervoor dat uw bedrijf geoptimaliseerd wordt.

Hoe gaan wij te werk?

Onze adviseurs kijken graag naar de (on)mogelijkheden binnen uw organisatie en waar bijgeschakeld dient te worden. Naast de interne organisatie kijken wij ook naar het marktpotentieel en het toekomstperspectief van uw bedrijf. Samen ontwikkelen we een concreet stappenplan op maat. Dit plan integreren onze adviseurs samen met u en uw team zodat gezamenlijke doelen behaald worden. Wij geven advies op maat waarbij kwaliteit voorop staat en behandelen ieder bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is. Met passie voor het vak zorgen onze adviseurs en interimmers ervoor dat uw bedrijf geoptimaliseerd wordt.

Bedrijfsadvies in abonnementsvorm

Wij hebben verschillende abonnementsvormen opgesteld voor u als ondernemer. Zo kunt u ervoor kiezen in welke mate u bedrijfsadvies wilt ontvangen. Zo hebben wij adviseurs of interimmers ter beschikking van 1 dag per half jaar op locatie tot 1 dag per week op locatie. Ons team bestaat uit betrokken en flexibele adviseurs die er samen met u voor zorgen dat zakelijke doelen behaald worden. Zo kunt u zich blijven focussen op uw kernactiviteiten. Meer weten over onze abonnementsvormen? Klik hier of neem contact met ons op.

Samen ontwikkelen we een concreet stappenplan op maat. Dit plan integreren onze adviseurs samen met u en uw team zodat gezamenlijke doelen behaald worden.