Finance-As-A-Service (FAAS)

Heb je binnen jouw organisatie nog geen CFO of Financial of wil je versterking op financieel gebied? Het komt veel voor dat bedrijven een flinke scale-up of groei doormaken, waardoor zij specifieke financiële ondersteuning nodig hebben.

Zoekt u een verfrissende blik van één van onze financiële speciasten? Wij helpen jou om de cijfers te vertalen naar concrete strategische inzichten voor jouw business. Finance-as-a-Service van De Ondernemingswaarde biedt jou een oplossing op maat.

Onze financiële managers zorgen ervoor dat de financiële zaken op orde zijn, brengen structuur aan waar nodig en onderhouden contact met diverse instanties zoals banken.

Wat kan Finance-as-a-Service voor jouw bedrijf betekenen?

Finance-as-a-Service is meer dan enkel het uitbesteden van de taken die buiten jouw core business vallen. Een correcte boekhouding maakt of breekt jouw organisatie, de juiste inzichten in jouw actuele cijfers en een goede financiële forecasting. 

Door deze werkzaamheden uit te besteden kan je expertise aan boord halen en vermijdt je hoge kosten of een complexe organisatie structuur. Wij helpen jou bij het vormen van de financiële toekomst van jouw onderneming.

Wat De Ondernemingswaarde voor u kan betekenen

Wanneer jij op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning van jouw financiële huishouding bent u bij De Ondernemingswaarde aan het juiste adres. Ten alle tijden kan jij bij ons terecht.  Vanaf één dagdeel per week kunt u gebruik maken van onze Financiële Bedrijfsadviseurs. 

Hoe onze aanpak er uitziet wanneer we met elkaar gaan samenwerken? Wij gaan écht werken met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren. Doordat wij veel ervaringen hebben met organisatieadvies weten wij hoe je een bedrijf goed kunt doorgronden. Onze experts begrijpen de financiële business en focussen zich op het creëren van waarde voor uw organisatie.

Onze aanpak als vervangend of ondersteunend financieel manager leidt ertoe dat de doelen die u wil behalen, ook daadwerkelijk behaald worden.

Uw onderneming wordt meer waard

Onze financiële bagage zorgt ervoor dat er een perfecte combinatie is tussen de harde en zachte elementen binnen uw organisatie. Nadat FAAS een tijdje bij u in de organisatie heeft gedraaid zal uw bedrijf beter functioneren en het team excelleren in hun expertises.

Abonnementsvormen

Wij werken met o.a. abonnementsvormen. Het gemak daarvan is dat er periodieke momenten zijn dat u onze financieel parttimers kunt inschakelen. Op die wijze waarborgt De Ondernemingswaarde de voortgang en de snelheid van het optimalisatieproces.

Naast deze abonnementsvormen werken wij ook op uurbasis passend bij de gevraagde opdracht (incl. reis, verblijf & kantoorkosten etc.) (Excl. BTW)
Benieuwd naar deze tarieven?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

DSC03962-2

Wij gaan écht werken met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren.