Parttime Financieel Manager

Heeft u behoefte aan een tijdelijk financieel manager die op parttime basis uw organisatie komt versterken? Onze adviseurs en interimmers kunnen deze rol als financieel manager/finance manager snel voor u vervullen.

Onze financiële managers zorgen ervoor dat de financiële zaken op orde zijn, brengen structuur aan waar nodig en onderhouden contact met diverse instanties zoals banken.

DSC04010-2

Wat kan een financieel manager voor uw bedrijf betekenen?

Een financieel manager is verantwoordelijk voor de boekhouding van een bedrijf en maakt onder andere de jaarrekening op. Onze financiële managers zorgen ervoor dat de financiële zaken op orde zijn en eventueel worden als dat nog niet het geval is. Er wordt structuur aangebracht en contact onderhouden met instanties zoals bijvoorbeeld banken.

Wat De Ondernemingswaarde voor u kan betekenen

Wanneer u op zoek bent naar een parttime financieel manager, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vanaf een dagdeel per week kunt u gebruik maken van onze professionele parttime krachten.

Hoe onze aanpak er uit ziet wanneer we met elkaar gaan samenwerken? Wij gaan écht werken met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren. Doordat wij veel ervaringen hebben met bedrijfsadvies (linken naar pagina) en organisatieadvies (linken naar pagina) weten wij hoe je een bedrijf goed kunt doorgronden. Onze parttimers zijn experts die de financiële business begrijpen en zich focussen op het creëren van waarde voor uw organisatie.

Onze aanpak als vervangend of ondersteunend parttime financieel manager leidt ertoe dat de doelen die u wil behalen, ook daadwerkelijk behaald worden.

Uw onderneming wordt meer waard

Onze financiële bagage zorgt ervoor dat er een perfecte combinatie is tussen de harde en zachte elementen binnen uw organisatie. Nadat onze financieel manager een tijdje bij u in de organisatie heeft meegedraaid zal uw bedrijf beter functioneren en het team excelleren in hun expertises.

Abonnementsvormen

Wij werken met o.a. abonnementsvormen. Het gemak daarvan is dat er periodieke momenten zijn dat u onze financieel parttimers kunt inschakelen. Op die wijze waarborgt De Ondernemingswaarde de voortgang en de snelheid van het optimalisatieproces.

Naast deze abonnementsvormen werken wij ook op uurbasis passend bij de gevraagde opdracht (incl. reis, verblijf & kantoorkosten etc.) (Excl. BTW)
Benieuwd naar deze tarieven?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

DSC03962-2

Wij gaan écht werken met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren.