HR-as-a-service (HAAS)

Als werkgever is het managen van personeelszaken een belangrijke verantwoordelijkheid. Echter, het begrijpen van de rechten en plichten van zowel werkgever als werknemers kan een tijdrovende en verwarrende taak zijn. Gelukkig biedt HR-as-a-service van De Ondernemingswaarde uitkomst. Zo kunt u zich richten op het laten groeien van uw organisatie zonder zich zorgen te maken over HR-gerelateerde zaken.

PERSOONLIJK, ONDERNEMEND, GEPASSIONEERD, BETROKKEN EN SAMEN GENIETEN, DAT IS WAAR WIJ VOOR STAAN!

HR-as-a-Service

Zijn dit onderwerpen die je bekend in de oren klinken?

  • Je hebt de behoefte om jouw HR-organisatie naar een hoger niveau te tillen. 
  • Je wil graag je medewerkers behouden en nog meer aandacht geven aan werkgeluk. 
  • Je zoekt gekwalificeerde en toegewijde ondersteuning en advies bij specifieke casuïstiek rondom HR. 
  • Er is onvoldoende werk om een senior aan te nemen op HR, maar een goede sparringpartner en professioneel advies is van harte welkom. 

Ben je toe aan het optimaliseren van jouw HR-organisatie, heb je specifieke aandachtspunten of pak je mis op die sparringpartner? Wij ondersteunen jouw organisatie wanneer jij dat nodig hebt! Denk aan onderwerpen als recruitment, onboarding, employer branding, duurzame inzetbaarheid, opleiden & ontwikkelen, verandermanagement, coaching en HR-advies van a-z.  

Tijdelijk, structureel of op projectbasis? We bieden maatwerk en je maakt gebruik van de expertise van een HR-professional die aansluit op jouw wensen en behoeften. Een dagdeel of meerdere dagen per week, alles is bespreekbaar!  

We verbinden ons aan de organisatie en medewerkers en leggen de focus op kwaliteit en efficiency. Met onze ruim 15 jaar aan kennis en ervaring in o.a. bedrijfsoptimalisatie, ligt onze specialisatie in familiebedrijven, midden- en grootbedrijf. Waarom je ons wilt inschakelen voor HAAS? 

  • Wij zetten jouw bedrijf centraal en onze kennis gaat verder dan HR alleen. 
  • Ondernemerschap staat bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat jij kan doen wat je het liefste doet: ondernemen. 
  • We richten ons op optimalisatie en continuïteit van jouw organisatie. 
  • We geven gevraagd en ongevraagd advies en kijken verder dan onze neus lang is. 
  • We bieden persoonlijke en daadkrachtige begeleiding, waardoor jouw organisatie structureel verbeterd wordt. 
HR-as-a-Service

De ondernemingswaarde

Wij begeleiden bedrijven in bedrijfsoptimalisatie en bedrijfsoverdracht. Met onze ruim 15 jaar aan kennis en ervaring ligt onze specialisatie in familiebedrijven, midden- en grootbedrijf. Onze focus ligt op rendementsverbetering en toekomstbestendig ondernemen. En wij ontzorgen u daar maar al te graag in. Schakel onze adviseurs in om uw bedrijfsoverdracht succesvol te laten verlopen.