Interim Directeur

Heeft u behoefte aan een tijdelijke directeur die op interim basis (parttime of fulltime) uw organisatie komt versterken? Wij kunnen de rol als Interim Directeur snel voor u invullen.

De directeuren van De Ondernemingswaarde zijn resultaatgericht en zorgen voor een stuk extra leiderschap binnen uw organisatie.

Ondernemingswaarde Interim directeur

Wat kan een interim directeur voor uw bedrijf betekenen?

De functie van directeur heeft over het algemeen coördinerende, leidinggevende, beleidsbepalende, adviserende, toezichthoudende en vertegenwoordigende kanten. De Directeur coördineert de uitvoering van werkzaamheden en communicatie tussen verschillende afdelingen binnen uw organisatie.

Onze interim directeuren hebben enorm veel ervaring in een eindverantwoordelijke functie binnen verschillende (familie)bedrijven. Is uw bedrijf sterk aan het groeien en heeft u extra management kracht nodig? Of merkt u dat er veel verandert binnen uw branche en heeft u hulp nodig bij onvoorziene management situaties? De directeuren van De Ondernemingswaarde zijn oplossing en resultaatgericht en zorgen voor een stuk extra leiderschap binnen uw organisatie.

Onze directeuren zijn de oplossing voor uw hulpvraag bij sterke groei van uw bedrijf, wanneer u extra management kracht nodig heeft of er veel veranderingen binnen uw branche zijn.