Interim Controller / Financieel Manager

Heeft u behoefte aan een tijdelijke controller die op interim basis (parttime of fulltime) uw organisatie komt versterken? Wij kunnen de rol als controller snel voor u invullen.

De interim controllers houden toezicht op de efficiëntie en effectiviteit van de activiteiten binnen uw bedrijf en geven advies aan uw directie en/of het management.

1V6A6001 kopiërenZW

Wat kan een interim controller voor uw bedrijf betekenen?

Een controller, ofwel financieel manager, is verantwoordelijk voor het proces van planning en control binnen uw organisatie. Controllers houden toezicht op de efficiëntie en effectiviteit van de activiteiten binnen uw bedrijf en geven advies aan uw directie en/of het management.

Wat de Ondernemingswaarde voor u kan betekenen

Wanneer u op zoek bent naar een interim controller op parttime basis, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vanaf een dagdeel per week kunt u gebruik maken van onze professionele interim krachten.

Hoe onze aanpak er uit ziet wanneer we met elkaar gaan samenwerken? Wij gaan écht werken met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren. Doordat wij veel ervaringen hebben met bedrijven en organisaties weten wij hoe je een bedrijf goed kunt ondersteunen zodat uw medewerkers kunnen blijven doen waar zij goed in zijn. Onze interimmers zijn experts en gefocust op het creëren van waarde voor uw organisatie.

Onze aanpak als vervangend of ondersteunend interim controller leidt ertoe dat de doelen die u wil behalen, ook daadwerkelijk behaald worden.

Uw onderneming wordt meer waard

Onze financiële bagage zorgt ervoor dat er een perfecte combinatie is tussen de harde en zachte elementen binnen uw organisatie. Nadat onze Interim controller een tijdje bij u in de organisatie heeft meegedraaid zal uw bedrijf beter functioneren en het team excelleren in hun expertises.
Vv Wetering Boxtel

Onze financiële bagage zorgt ervoor dat er een perfecte combinatie is tussen de harde en zachte elementen binnen uw organisatie.