Interim oplossingen

Wij zijn jouw partner op het gebied van interim management. Wij helpen bedrijven bij het behalen van hun doelen door het bieden van hoogwaardige interim diensten.

Wij bieden interim managementdiensten aan voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan extra leiderschap en expertise. Onze ervaren interim managers kunnen snel inspringen en helpen bij het verbeteren van de bedrijfsprestaties en het realiseren van strategische doelen. Of het nu gaat om het managen van veranderingen, het oplossen van complexe vraagstukken of het implementeren van nieuwe initiatieven, onze interimmers staan voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Onze interimmers zijn experts die de business begrijpen en de focus leggen op waardecreatie. Wij vinden het belangrijk om het maximale uit uw team te halen en divisies cross functioneel te laten werken.

Ondernemingswaarde-Chantal

Waarom een professional op interim basis?

Wanneer uw bedrijf wat kleiner is (ook wel een middenbedrijf genoemd) dan is er vaak behoefte aan een interim professional voor een paar (één, twee of drie) dagen per week. Is er niet voldoende werk voor een fulltime invulling van de betreffende positie binnen uw bedrijf? Maar heeft u toch behoefte aan ondersteuning? Dan past een professional op interim basis perfect bij uw behoefte. Ook wanneer uw organisatie te maken krijgt met een situatie waarin u als ondernemer of uw team behoefte heeft aan extra kennis en/of ervaring zijn onze interim professionals de juiste keus voor u.

Onze interimmers zijn experts die de business begrijpen en de focus leggen op waardecreatie. Wij vinden het belangrijk om het maximale uit uw team te halen en divisies cross functioneel te laten werken. Onze aanpak als vervangend of ondersteunend interim professional leidt ertoe dat de doelen worden verwezenlijkt die u wilt realiseren. Onze interimmers willen samen met u het vermogen van uw bedrijf optimaliseren.

Wat De Ondernemingswaarde voor u kan betekenen

Wanneer u op zoek bent naar een interim professional op parttime basis, dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Vanaf een dagdeel per week kunt u gebruik maken van onze professionele interim krachten.

Hoe onze aanpak er uit ziet wanneer we met elkaar gaan samenwerken? Wij gaan écht werken met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren. Doordat wij veel ervaringen hebben met bedrijfsadvies en organisatieadvies weten wij hoe je een bedrijf goed kunt doorgronden. Onze interimmers zijn experts die uw business begrijpen en de focus hebben op het creëren van waarde voor uw organisatie.

Onze aanpak als vervangend of ondersteunend interim professional leidt ertoe dat de doelen die u wilt behalen, ook daadwerkelijk behaald worden.

Uw onderneming wordt meer waard

Onze financiële bagage zorgt ervoor dat er een perfecte combinatie is tussen de harde en zachte elementen binnen uw organisatie. Nadat onze interim professional een tijdje bij u in de organisatie heeft meegedraaid zal uw bedrijf beter functioneren en het team excelleren in hun expertises. 

Abonnementsvormen

Wij werken met o.a. abonnementsvormen. Het gemak daarvan is dat er periodieke momenten zijn dat u onze professional interimmers kunt inschakelen. Op die wijze waarborgt De Ondernemingswaarde de voortgang en de snelheid van het optimalisatieproces. 

Naast deze abonnementsvormen werken wij ook op uurbasis passend bij de gevraagde opdracht (incl. reis, verblijf & kantoorkosten etc.) (Excl. BTW).

Benieuwd naar deze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Ondernemingswaarde Interim administrateur

Wij werken écht met de mensen binnen uw organisatie en proberen uw teamleden en medewerkers beter te laten functioneren. Wij weten uit vele ervaringen hoe je een bedrijf goed kunt doorgronden.

De ondernemingswaarde

Wij begeleiden bedrijven in bedrijfsoptimalisatie en bedrijfsoverdracht. Met onze ruim 15 jaar aan kennis en ervaring ligt onze specialisatie in familiebedrijven, midden- en grootbedrijf. Onze focus ligt op rendementsverbetering en toekomstbestendig ondernemen. En wij ontzorgen u daar maar al te graag in. Schakel onze adviseurs in om uw bedrijfsoverdracht succesvol te laten verlopen.