Interim Administrateur

Heeft u behoefte aan tijdelijke administrateur die op interim basis uw organisatie komt versterken? Wij kunnen de rol als administrateur snel voor u invullen.

Heeft uw bedrijf hulp nodig bij taken zoals budget informatie beheer, offertes versturen of rapportages opstellen? Wij kunnen deze rol snel voor u invullen.

Ondernemingswaarde-Natalie

Wat kan een interim administrateur voor uw bedrijf betekenen?

Een administrateur is verantwoordelijk voor de juiste verwerking van alle administratieve werkzaamheden. Heeft uw bedrijf hulp nodig bij taken zoals budget informatie beheer, offertes versturen of rapportages opstellen? Dan is een administrateur een goede toevoeging binnen uw organisatie.

Waarom een financieel manager op parttime basis?

Wanneer uw bedrijf wat kleiner is (ook wel een middenbedrijf genoemd) dan is er vaak behoefte aan een financieel manager voor een paar (één, twee of drie) dagen per week. Is er niet voldoende werk voor een fulltime invulling van de financieel manager positie binnen uw bedrijf? Maar heeft u toch behoefte aan ondersteuning? Dan past een manager op parttime basis perfect bij uw bedrijf.

Onze interim administrateurs hebben ruime ervaring en kunnen u ondersteunen met:

DSC06185

Onze interim administrateurs hebben ruime ervaring en kunnen u ondersteunen bij boekhouding, het aanbrengen van structuur en overzicht en bij het bijhouden, verwerken en controleren van diverse administratieve taken.