Recruitment

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van werving en selectie van nieuwe medewerkers? Onze recruitment specialisten kunnen u snel en vakkundig helpen met het invullen van jouw vacature(s). Ook kunnen we meedenken bij het opzetten van een nieuwe strategie voor het binden en behouden van uw medewerkers. 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze recruiters zijn gedreven en hebben meer dan 10 jaar ervaring.

Recruitment

WAAROM EEN RECRUITMENT SPECIALIST

De huidige arbeidsmarkt is krap en in contact komen met de juiste kandidaten is op dit moment een uitdaging. Zelfs als jouw organisatie al een medewerker op recruitment heeft zitten, kan dat soms niet voldoende zijn om die ene kandidaat te vinden. Daarom hebben wij recruitment specialisten in huis die uw organisatie tijdelijk kan versterken op het gebied van binden en boeien van medewerkers.

Ons doel is altijd om onszelf weer misbaar te maken in de organisatie. Daarom versterken we uw medewerkers ook graag op het gebied van recruitment vaardigheden middels training en coaching. Hulp nodig bij het goed neerzetten van een recruitment strategie, zodat je de komende jaren vooruit kan? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Onze recruitment specialisten hebben jarenlang ervaring bij recruitmentbureaus. Dit betekent dat ze de kennis, kunde en drive hebben om de mensen die jij zoekt te vinden. Ook hebben we kennis en ervaring binnen veel branches en met het zoeken voor diverse functieniveaus. Kortom, wil jij dat er een recruiter met jou naar de mogelijkheden kijkt, stuur ons dan een berichtje!   

WAT DE ONDERNEMINGSWAARDE VOOR U KAN BETEKENEN

Wanneer u op zoek bent naar versterking op recruitment gebied, dan kan je bij ons terecht. We werken hierbij niet met hoge fee’s, maar op basis van inzet. Zo kan je zelf kiezen hoe intensief onze recruiter aan de slag gaat met uw vacature. En voor de ene vacature is er ook meer input nodig dan de andere. Onze recruiter maakt voor u een inschatting wat er nodig is om de juiste kandidaat te vinden en te selecteren.

Onze aanpak is persoonlijk, resultaatgericht en je mag een grote betrokkenheid van ons verwachten. We willen meer betekenen dan alleen de vacature invullen. Voor ons is een duurzame match het belangrijkste en dat de organisatie versterkt wordt. Wat er precies voor nodig is om de vacature in te vullen en de organisatie beter te maken, dat bekijken we altijd samen in een persoonlijk gesprek.

Recruitment

Wij gaan graag aan de slag met jouw uitdaging.

UW ONDERNEMING WORDT MEER WAARD

Doordat je de juiste mensen op de juiste plek hebt, kan jouw bedrijf beter presteren. Ook is het werk doen met voldoende mensen essentieel voor de prestaties en het werkgeluk van je medewerkers. Wil je al jouw klanten kunnen bedienen, dan heb je voldoende mensen op de werkvloer nodig. Wil je kunnen groeien? Dan heb je zeker een goede bezetting nodig in je bedrijf.