Interim Directeur of Manager

Jochem Langenhuijzen

Ik wil het maximale rendement voor familiebedrijven. Mijn specialisatie ligt op strategisch en financieel vlak en ik kijk altijd naar het totaalplaatje van het bedrijf.

Ervaring als interim-directeur Martens en van Oord en Staad BV, CEO & CFO Den Ouden Groep. Lid RvA Nabuurs, Koers Groep en Milon.

Meer dan 40 overnames voor familiebedrijven begeleid en heel veel ervaring met corporate recovery.

“Wij doen er alles aan om het familiebedrijf beter te laten renderen”

 

Ons team Natalie

Natalie in 't Zandt - Foolen

Ik vind het belangrijk om het totaalpakket voor ondernemers te leveren. Dit doe ik vanuit mijn ervaring in de accountancy en mijn interesse in mens & organisatie. Het ondersteunen van het management staat voor mij altijd centraal. Mijn ervaring is dat zowel gevraagd als ongevraagd advies van waarde is. Samen met management bouwen aan een succesvolle strategie, daar krijg ik energie van!  

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet. Ik zal helpen!”

DenisevandenTillaar

Denise van den Tillaar

Afgestudeerd in de richting van Human Resources, ruim tien jaar internationale werkervaring en een avonturier die geen uitdaging uit de weg gaat. Van Strategisch HR tot de dagelijkse werving & selectie en van procesoptimalisatie tot in gesprek gaan met medewerkers/managers. Ik ga zowel hands on als strategisch graag voor jou aan aan de slag!

“Het is de stand van de zeilen, niet de richting van de wind die bepaalt welke weg we zullen gaan”

1V6A1176ZW

Naud Hadders

Na afgestudeerd te zijn bij KPMG ben ik gestart als Bedrijfsadviseur bij De Ondernemingswaarde. Door mijn frisse blik te combineren met mijn theoretische kennis van Lean Management & Continu verbeteren help ik organisaties op een efficiënte wijze meer waarde toe te voegen voor hun klanten.

“Als je iets niet kan meten, kan je het ook niet begrijpen. Als je het niet kan begrijpen, is het niet te controleren. Zonder controle, is verbeteren onmogelijk!”

1V6A1151ZW

Elke Rooijackers

Momenteel ben ik bezig met de Master Organisatiewetenschappen. Daarnaast werk ik bij De Ondernemingswaarde, waarbij ik mijn kennis direct toe kan passen op veelzijdige opdrachten. Ik krijg energie van het behalen van verbeterslagen binnen organisaties samen met de ondernemer en haar medewerkers. 

“Doorgaan waar anderen stoppen, dat is mijn kracht.”

Ons team Simone Janssen

Simone Janssen

Ik heb zelf jarenlange ervaring binnen familiebedrijven en de publieke sector. Met name in de administratie binnen de bouw- en de transportsector.

Mijn specifieke kennis van de systemen zijn een aanvulling op mijn financieel administratieve kennis en ervaring. 

“Waar een begin is, is een weg!”

Nilgun Yaman van der Rijt

Nilgun Yaman van der Rijt

Ik denk in oplossingen, daarvoor heb ik een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Met mijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy, kan en wil ik van waarde zijn voor klanten.

“Het geheim van succes is: Er klaar voor zijn!”

1V6A6268 kopiërenZW

Shirley Koolen

Werken met mensen doe ik het liefst! Relatiebeheer, recruitment, trainingen geven en organiseren. Ook wel gezegd bezig zijn.

Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en motivatie ben ik altijd op zoek naar groei, kwaliteit en ontwikkeling in mijzelf en als organisatie.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Ons team Chantal

CHANTAL VAN LANEN

Het leukste vind ik als ik rechtstreeks aan tafel kan zitten met de ondernemer zelf over welke nieuwe medewerkers er nodig zijn om de organisatie verder te laten groeien. Door mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen weet ik ook binnen deze uitdagende arbeidsmarkt toch de juiste mensen te vinden.

‘Pas als je iemand zijn ambitie kent, kan je een duurzame match maken’ 

Rob Raven

Na het behalen van mijn master Logistiek & Management heb ik 15 jaar aan werkervaring opgedaan in diverse rollen van Business Analist tot Financieel Manager. 

Waarde creëer ik door de wensen van klant en organisatie adequaat en efficiënt uit te voeren. Dit doe ik door inzet van mijn kennis, kunde en een gezonde lading enthousiasme!

“Tracht niet een mens van succes te zijn, maar probeer liever een mens van waarde te zijn”

Jetske_ZW

Jetske van Paassen

Naast mijn werk bij De Ondernemingswaarde houd ik mij bezig met mijn deeltijd studie Finance and Control. De kennis en ervaring die ik tijdens mijn studie meekrijg kan ik direct toepassen in de praktijk.

Met mijn doorzettingsvermogen voeg ik waarde toe voor bedrijven, zodat iedereen een stapje verder komt.

“Het is onmogelijk iets te leren, als je denkt dat je het al weet”

Pas jij goed in ons team?

Bekijk de vacatures en laat ons weten in welke functie jij ons kunt aanvullen.