Interim Directeur of Manager

Jochem Langenhuijzen

Ik wil het maximale rendement voor familiebedrijven. Mijn specialisatie ligt op strategisch en financieel vlak en ik kijk altijd naar het totaalplaatje van het bedrijf.

Ervaring als interim-directeur Martens en van Oord en Staad BV, CEO & CFO Den Ouden Groep. Lid RvA Nabuurs, Koers Groep en Milon.

Natalie in 't Zandt-Foolen

Natalie in 't Zandt - Foolen

Ik vind het belangrijk om het totaalpakket voor ondernemers te leveren. Dit doe ik vanuit mijn ervaring in de accountancy en mijn interesse in mens & organisatie. Het ondersteunen van het management staat voor mij altijd centraal. Mijn ervaring is dat zowel gevraagd als ongevraagd advies van waarde is. Samen met management bouwen aan een succesvolle strategie, daar krijg ik energie van!  

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet. Ik zal helpen!”

1V6A5858 kopiërenZW

André Aalders

De drijfveer in mijn werk is het structureel waarde kunnen toevoegen aan alle organisaties waarmee ik samenwerk! Vanuit mijn ruime ervaring als CFO help ik klanten bij optimalisatievraagstukken zoals betere financiële en business rapportages, strategiebepaling, structuur aanbrengen en digitalisering. Hierbij zijn voor mij de volgende 6 bouwstenen essentieel: Medewerker, Proces, Systeem, Informatie, Management en Samenwerking.

“Optimale business partnering door financiële en interne organisatie op orde”

1V6A5868 kopiërenZW

Annemieke van Lierop

Ik haal energie uit de administratie tot in de puntjes kloppend maken! Van mijn werkzaamheden kan je verwachten dat deze nauwkeurig, foutloos en zorgvuldig zijn uitgevoerd. Voor ik bij De Ondernemingswaarde aan de slag ging heb ik ruime ervaring opgedaan bij Den Ouden Groep, hier was ik verantwoordelijk voor de administratie van de aannemerijtak. Verder verzorgde ik hier de rapportage van relevante stuurdata voor de directie. Mijn streven is toegevoegde waarde leveren voor de klant en haar medewerkers. Pas als zij tevreden zijn, ben ik het ook! 

“Streef er niet naar om perfect te zijn maar om van waarde te zijn!”

Elke-Rooijackers

Elke Rooijackers

Momenteel ben ik bezig met de Master Organisatiewetenschappen. Daarnaast werk ik bij De Ondernemingswaarde, waarbij ik mijn kennis direct toe kan passen op veelzijdige opdrachten. Ik krijg energie van het behalen van verbeterslagen binnen organisaties samen met de ondernemer en haar medewerkers. 

“Doorgaan waar anderen stoppen, dat is mijn kracht.”

Ons team Simone Janssen

Simone Janssen

Ik heb zelf jarenlange ervaring binnen familiebedrijven en de publieke sector. Met name in de administratie binnen de bouw- en de transportsector.

Mijn specifieke kennis van de systemen zijn een aanvulling op mijn financieel administratieve kennis en ervaring. 

“Waar een begin is, is een weg!”

Nilgun Yaman van der Rijt

Nilgun Yaman van der Rijt

Ik denk in oplossingen, daarvoor heb ik een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Met mijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy, kan en wil ik van waarde zijn voor klanten.

“Het geheim van succes is: Er klaar voor zijn!”

Naud Hadders

Naud Hadders

Na afgestudeerd te zijn bij KPMG ben ik gestart als Bedrijfsadviseur bij De Ondernemingswaarde. Door mijn frisse blik te combineren met mijn theoretische kennis van Lean Management & Continu verbeteren help ik organisaties op een efficiënte wijze meer waarde toe te voegen voor hun klanten.

“Als je iets niet kan meten, kan je het ook niet begrijpen. Als je het niet kan begrijpen, is het niet te controleren. Zonder controle, is verbeteren onmogelijk!”

Ondernemingswaarde Chantal-van-Lanen

CHANTAL VAN LANEN

Het leukste vind ik als ik rechtstreeks aan tafel kan zitten met de ondernemer zelf over welke nieuwe medewerkers er nodig zijn om de organisatie verder te laten groeien. Door mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen weet ik ook een deze uitdagende arbeidsmarkt toch de juiste mensen te vinden.

‘Pas als je iemand zijn ambitie kent, kan je een duurzame match maken’ 

Pas jij goed in ons team?

Bekijk de vacatures en laat ons weten in welke functie jij ons kunt aanvullen.