Over ons

Wij begeleiden bedrijven in bedrijfsoptimalisatie en bedrijfsoverdracht. Met onze ruim 15 jaar aan kennis en ervaring ligt onze specialisatie in familiebedrijven, midden- en grootbedrijf. Onze adviseurs en interimmers ontzorgen en ondersteunen u graag met alle kennis die wij in huis hebben. Wij gaan aan de slag met uw vraagstukken. Kortom, 6 redenen waarom u ons wilt inschakelen en waar onze kracht ligt:

  1. Wij zetten jouw bedrijf centraal en onze kennis gaat verder dan finance;
  2. Ondernemerschap staat bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat jij kan doen wat je het liefste doet: ondernemen;
  3. We richten ons op het rendement en de continuïteit van jouw organisatie;
  4. Onze kracht ligt in het koppelen van cijfers aan strategievorming. Hierdoor kan je op de gewenste koers komen en blijven;
  5. We vertalen cijfers en bedrijfsgegevens in stuurinformatie voor het MT. Het MT kan vervolgens deze doelen overbrengen naar de werkvloer;
  6. Persoonlijke en daadkrachtige begeleiding waardoor verbeteringen en ideeën in jouw organisatie structureel verbeterd worden. 

Meer te weten komen over ons team? Volg ons dan op onze LinkedIn pagina!

Onze kernwaarden

Weten wie de bedrijfsadviseurs zijn? Maak alvast kennis met ons team.

Over ons

Benieuwd naar onze vactures?

Wij zijn druk op zoek naar Bedrijfsadviseurs die organisaties beter willen maken, of dit nu op financieel of HR gebied is. Hierbij kijken wij naar het totaalplaatje! Met meer dan 10 Bedrijfsadviseurs werken wij dagelijk aan het verbeteren en optimaliseren van onze klanten, past dit bij jouw ambitie? Bekijk dan onze vacatures!