Ons Team

Welkom bij De Ondernemingswaarde! Wij zijn een team van ervaren bedrijfsadviseurs gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers. Wij helpen ondernemers bij het bepalen van de juiste strategie en het vinden van de beste oplossingen voor hun bedrijf. Ons team bestaat uit professionals met een brede kennis en ervaring in diverse sectoren om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en maatwerkadvies centraal. Wij kijken ernaar uit om ook u te helpen bij het maximaliseren van de waarde van uw onderneming.

Ons Team

Jochem Langenhuijzen

Ik wil het maximale rendement voor familiebedrijven. Mijn specialisatie ligt op strategisch en financieel vlak en ik kijk altijd naar het totaalplaatje van het bedrijf.

Ervaring als interim-directeur Martens en van Oord en Staad BV, CEO & CFO Den Ouden Groep. Lid RvA Nabuurs, Koers Groep en Milon.

Meer dan 40 overnames voor familiebedrijven begeleid en heel veel ervaring met corporate recovery.

“Wij doen er alles aan om het familiebedrijf beter te laten renderen.”

 

Natalie bedrijfsadviseur controller

Natalie in 't Zandt - Foolen

Ik vind het belangrijk om het totaalpakket voor ondernemers te leveren. Dit doe ik vanuit mijn ervaring in de accountancy en mijn interesse in mens & organisatie. Het ondersteunen van het management staat voor mij altijd centraal. Mijn ervaring is dat zowel gevraagd als ongevraagd advies van waarde is. Samen met management bouwen aan een succesvolle strategie, daar krijg ik energie van!  

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet. Ik zal helpen!”

Ons Team

NAUD HADDERS

Na afgestudeerd te zijn bij KPMG ben ik gestart als Bedrijfsadviseur bij De Ondernemingswaarde. Door mijn frisse blik te combineren met mijn theoretische kennis van Lean Management & Continu verbeteren help ik organisaties op een efficiënte wijze meer waarde toe te voegen voor hun klanten.

“Als je iets niet kan meten, kan je het ook niet begrijpen. Als je het niet kan begrijpen, is het niet te controleren. Zonder controle, is verbeteren onmogelijk!”

Ons Team

shirley koolen

Werken met mensen doe ik het liefst! Relatiebeheer, recruitment, trainingen geven en organiseren. Ook wel gezegd bezig zijn.

Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en motivatie ben ik altijd op zoek naar groei, kwaliteit en ontwikkeling in mijzelf en als organisatie.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Ons Team

Elke Rooijackers

Momenteel ben ik bezig met de Master Organisatiewetenschappen. Daarnaast werk ik bij De Ondernemingswaarde, waarbij ik mijn kennis direct toe kan passen op veelzijdige opdrachten. Ik krijg energie van het behalen van verbeterslagen binnen organisaties samen met de ondernemer en haar medewerkers. 

“Doorgaan waar anderen stoppen, dat is mijn kracht.”

Ons Team Roel

Roel Harperink

Ik ben een ambitieuze Finance professional met ervaring bij zowel MKB bedrijven als corporate organisaties. Mijn carrière begon bij een accountantskantoor en maakte daarna de overstap naar het bedrijfsleven. Ik heb diverse rollen vervuld, zoals business- en financial controller. Ik ben gepassioneerd om organisaties en mensen te laten groeien en het beste uit hen te halen. Ik geloof dat het begrijpen van het verhaal achter de cijfers kansen biedt.

“Met genoeg koffie is alles mogelijk!”

Ons Team Nilgun Yaman van der Rijt

Nilgun Yaman van der Rijt

Ik denk in oplossingen, daarvoor heb ik een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Met mijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy, kan en wil ik van waarde zijn voor klanten.

“Het geheim van succes is: Er klaar voor zijn!”

Denise Nieuw

denise bodelier

Als Recruiter geniet ik van het helpen van mensen bij het vinden van een passende uitdaging en het vinden van de juiste persoon voor een organisatie. Met mijn positieve instelling en nieuwsgierigheid naar hun verhaal, vind ik creatieve oplossingen en waardevolle informatie tijdens gesprekken.

Believe in yourself and anything in possible!

Katja office manager back office

KATJA VINCKEN

Bij De Ondernemingswaarde benut ik mijn groot netwerk als verbinder tussen zzp’ers/interimmers en opdrachtgevers. Het is fantastisch om steeds weer vertrouwde relaties tegen te komen en nieuwe contacten te leggen met verschillende mensen.

“Niet praten maar doen!”

RESHMA SOEKHRADJ | De ondernemingswaarde

RESHMA SOEKHRADJ

Ik ben een ervaren ambitieuze Finance professional met ruim 25 jaar ervaring binnen het MKB en internationale bedrijven.

Mijn passie is om een correcte administratie te voeren, zodat je van daaruit het bedrijf goed kan sturen, processen kunt verbeteren en samen kunt groeien.

”The only way do to great work is to love what you do.”

FREDERIQUE VAN DEN BOSCH | De Ondernemingswaarde

FREDERIQUE VAN DEN BOSCH

Gaan voor resultaat is wat ik graag doe, samen met elkaar. Als HR professional vind ik het belangrijk om waarde te creëren voor én met mensen waarbij oog is voor het organisatiebelang. 

Tijdens mijn werk pas ik graag mijn theoretische kennis toe vanuit mijn studies HR en Organisatiewetenschappen, en mijn praktische ervaring vanuit het bedrijfsleven.

Uitdagingen zijn er om aan te gaan én nieuwsgierigheid laat je ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

 ‘‘Ben nieuwsgierig én luister om te begrijpen, dan groei je met de dag.”

wilco schuijl | De Ondernemingswaarde

Wilco Schuijl

Business manager in recruitment pur sang.

Ik ben graag met klanten in gesprek om (personele) vraagstukken te matchen met oplossingen die waarde toevoegen. Van recruitment middels vacaturepakketten tot in-house begeleiding en bedrijfsadvies in HR, Finance en Coaching.

Als bedenker en oprichter van Staffchain beschik ik over ruim 15 jaar ervaring in recruitment en het bedenken van creatieve wervingsconcepten.

In mijn commerciële rol binnen De Ondernemingswaarde hoop ik snel kennis te maken met jouw vacatures!

“Stel dat niets onmogelijk is.”

Florinda Schreurs | De Ondernemingswaarde

Florinda Schreurs

Als creatieveling met een passie voor online marketing en contentcreatie, sta ik klaar om jouw werkgeversmerk te versterken. Hierdoor versnellen we als team niet alleen de instroom van nieuwe collega’s, maar ook het behoud van talent.

Ik geloof dat de waarde van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Met mijn ervaring en expertise maak ik interessante verbindingen en help ik graag jouw organisatie op waardevolle wijze.

”Soms zijn het de kleine dingen die het grootste verschil maken.”

Pas jij goed in ons team?

Bekijk de vacatures en laat ons weten in welke functie jij ons kunt aanvullen.