Interim Directeur of Manager

Jochem Langenhuijzen

Ik wil het maximale rendement voor familiebedrijven. Mijn specialisatie ligt op strategisch en financieel vlak en ik kijk altijd naar het totaalplaatje van het bedrijf.

Ervaring als interim-directeur Martens en van Oord en Staad BV, CEO & CFO Den Ouden Groep. Lid RvA Nabuurs, Koers Groep en Milon.

Natalie in 't Zandt-Foolen

Natalie in 't Zandt - Foolen

Ik vind het belangrijk om het totaalpakket voor ondernemers te leveren. Dit doe ik vanuit mijn ervaring in de accountancy en mijn interesse in mens & organisatie. Het ondersteunen van het management staat voor mij altijd centraal. Mijn ervaring is dat zowel gevraagd als ongevraagd advies van waarde is. Samen met management bouwen aan een succesvolle strategie, daar krijg ik energie van!  

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet. Ik zal helpen!”

Nieuw Goei volk

Jolanda van der Heijden

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat de basis voor alle beslissingen begint bij een efficiënte administratie.

Als bedrijfsadviseur kijk ik er erg naar uit om mijn steentje bij te kunnen dragen om bij diverse klanten samen te werken aan procesverbetering.

“Een goed begin is het halve werk.”

Dirk Senders Bedrijfsadviseur

Dirk Senders

Ik sta klaar voor mijn klanten om hun bedrijf te optimaliseren.

Mijn achtergrond in de accountancy en ervaringen als bedrijfsleider spelen hierbij een grote rol. Samen naar een sterke organisatie!

“Durf de moeilijke keuzes te maken”

Elke-Rooijackers

Elke Rooijackers

Na opgegroeid te zijn in de supermarkt van mijn ouders, ben ik nu bezig met de Master Organisatiewetenschappen. Sinds april 2021 ben ik een van de Bedrijfsadviseurs binnen De Ondernemingswaarde. Werken bij De Ondernemingswaarde past goed bij mij omdat de opdrachten veelzijdig zijn en ik mijn ondernemingsgeest kwijt kan. Ik krijg energie van het maken van verbeterslagen binnen organisaties en ik vind het hierbij belangrijk om dit samen te doen met de ondernemer en haar medewerkers.

“Doorgaan waar anderen stoppen, dat is mijn kracht.”

Ons team Simone Janssen

Simone Janssen

Ik heb zelf jarenlange ervaring binnen familiebedrijven en de publieke sector. Met name in de administratie binnen de bouw- en de transportsector. 
Mijn specifieke kennis van de systemen zijn een aanvulling op mijn financieel administratieve kennis en ervaring
 

“Waar een begin is, is een weg!”

Nilgun Yaman van der Rijt

Nilgun Yaman van der Rijt

Ik denk in oplossingen, daarvoor heb ik een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Met mijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy, kan en wil ik van waarde zijn voor klanten.

“Het geheim van succes is: Er klaar voor zijn!”

Naud Hadders

Naud Hadders

Na afgestudeerd te zijn bij KPMG ben ik gestart als Bedrijfsadviseur bij De Ondernemingswaarde. Door mijn frisse blik te combineren met mijn theoretische kennis van Lean Management & Continu verbeteren help ik organisaties op een efficiënte wijze meer waarde toe te voegen voor hun klanten.

“Als je iets niet kan meten, kan je het ook niet begrijpen. Als je het niet kan begrijpen, is het niet te controleren. Zonder controle, is verbeteren onmogelijk!”

Ondernemingswaarde Chantal-van-Lanen

CHANTAL VAN LANEN

Het leukste vind ik als ik rechtstreeks aan tafel kan zitten met de ondernemer zelf over welke nieuwe medewerkers er nodig zijn om de organisatie verder te laten groeien. Door mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen weet ik ook een deze uitdagende arbeidsmarkt toch de juiste mensen te vinden.

‘Pas als je iemand zijn ambitie kent, kan je een duurzame match maken’ 

Pas jij goed in ons team?

Bekijk de vacatures en laat ons weten in welke functie jij ons kunt aanvullen.