Vacature | Administratief medewerker

De Ondernemingswaarde…… Een actieve onderneming!

De Ondernemingswaarde bestaat nu bijna 5 jaar en is een groeiende en ambitieuze organisatie. Wij maken bedrijven beter. We kijken hierbij naar het totaalplaatje van de organisatie en dus verder dan alleen de cijfers.  Kwaliteit en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn groeiende en op zoek naar meer ambitieuze adviseurs zoals wij zelf ook zijn. Onze medewerkers waarderen de vrijheid die ze krijgen bij het inrichten en uitvoeren van hun eigen functie. Je kan bij ons brede ervaring op doen op het gebied van financiële administratie en jezelf ontwikkelen als (financieel) administratief professional. Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie!


Vacature Administratief medewerker

Om nog meer bedrijven te kunnen helpen verbeteren, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Werk jij graag zelfstandig en houd je de regie liever zelf in handen? Dan ben jij bij ons op je plek. We werken voor diverse opdrachtgevers en dat betekent dat we mensen zoeken die het leuk vinden om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere debiteuren- en crediteuren administratie, bankboekingen, inkoop en verkoopfacturen maken en de btw aangiftes. Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: Jij bent betrokken, leergierig, houd van afwisseling en je kan goed meerdere ballen in de lucht houden. Reageer dan snel op deze vacature en we maken graag kennis met jou. 

Dit zoeken wij in onze nieuwe collega:

Wij zoeken iemand die gaat voor een goed resultaat. Je bent iemand die graag een stapje extra zet en nieuwe dingen wil leren. Door jouw nieuwsgierigheid, stel je de juiste vragen. Jij wil impact maken in een organisatie. 

Jouw profiel:

Kom jij samen met ons ondernemen? Uiteraard met de voordelen van een vast dienstverband!

 Wat hebben wij jou te bieden:

De sfeer in ons team is open en informeel. De inbreng van al onze medewerkers is belangrijk voor ons. Jij hebt de regie over jouw werk en jij geeft aan wat je nodig hebt om jezelf en de klant te helpen verbeteren. Het werk is inhoudelijk leuk en je kan groeien in je eigen tempo.

Ben jij enthousiast geworden? Dan komen we graag persoonlijk met jou in contact. Je kan alvast je CV sturen naar chantal@ondernemingswaarde.com. Liever bellen? Dat kan ook! Bel Chantal op 06 82778173.