Vacature | Recruiter

De Ondernemingswaarde…… Een actieve onderneming!

De Ondernemingswaarde bestaat nu bijna 5 jaar en is een groeiende en ambitieuze organisatie. Wij maken bedrijven beter. We kijken hierbij naar het totaalplaatje van de organisatie en dus verder dan alleen de cijfers.  Kwaliteit en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn groeiende en op zoek naar meer ambitieuze adviseurs zoals wij zelf ook zijn. Onze medewerkers waarderen de vrijheid die ze krijgen bij het inrichten en uitvoeren van hun eigen functie. Je kan bij ons brede ervaring op doen op het gebied van finance en jezelf ontwikkelen als financieel professional. Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie!

Vacature Recruiter

Als recruiter bij De Ondernemingswaarde is iedere dag anders. Dat komt doordat je meerdere klanten onder je hoede hebt. Daarbij zijn de functieprofielen variërend in opleidingsniveau, senioriteit en zoek je voor diverse branches.  Zo ben je de ene dag op zoek naar een projectleider en uitvoerder voor een bouwbedrijf en de andere dag een Sales Engineer. Jij gaat zelf de vacature bespreken bij de klant en licht jouw visie en werkwijze toe. Gedurende de zoektocht naar de juiste medewerker zorg jij ervoor dat jouw klanten op de hoogte zijn van de vorderingen. 



Je geeft zelf invulling aan wie je benadert en de manier waarop je mensen benaderd. Hierbij heb je een LinkedIn Recruiter account tot je beschikking met onbeperkte zoekmogelijkheden en inmails. Ook heb je toegang tot het zoeken van CV’s in Indeed. Wij denken zelf dat dit de twee beste bronnen zijn. Heb jij meer ideeën? Dan mag je die meteen oppakken en in de praktijk brengen. Jij bent een doener en houd graag de regie op je eigen werk. 

Dit zoeken wij in onze nieuwe collega:

Wij zoeken iemand die 100% aandacht heeft voor onze klant. Je bent gedreven en resultaatgericht. Hoe uitdagend de huidige arbeidsmarkt ook is, jij gaat door totdat je die ene topper hebt. Jij hebt al werkervaring opgedaan in de wereld van sales en recruitment en hebt hierin een eigen stijl. Je vind het fijn om vrijheid te krijgen in je werk en zelf je successen te definiëren. 

Jouw profiel:

Kom jij samen met ons ondernemen? Reageer dan snel!

 Wat hebben wij jou te bieden:

Naast de inhoudelijk leuke en uitdagende baan bieden wij een omgeving met een informele en open sfeer. Elke medewerker heeft ‘zijn eigen winkel’ en dat ondernemerschap is iets wat je aanspreekt.

Ben jij enthousiast geworden en heb je interesse in deze uitdagende functie? U kunt per e-mail contact opnemen via chantal@ondernemingswaarde.com of bellen met Chantal op 06-82778173.